الزوار
مرحبا أيها الزائر الكريم, قرائتك لهذه
الرسالة... يعني انك غير مسجل لدينا في الموقع .. اضغط هنا للتسجيل .. ولتمتلك بعدها المزايا
الكاملة, وتسعدنا بوجودك
طرق بسيطه لتزين الكيك
صفحة 1 من اصل 1
طرق بسيطه لتزين الكيك
لعمل الكريمه
بنجيب الكريم شانتيه و نضيفله شوية دقيق و معلقه صغيره نشا
عشان تدينى الشكل المتاسك الى بنشوفه فى التورت الجاهزه
يلا بينا نبدا اتكلمنا كتيــــــر
ده شكل الكريمه
بنعمل شربات الى بنسقى بيه البسبوسه والكنافه
ونمسح بيه الكيكه بفرشاه الحلويات ثم نقوم بالمسح على الاطراف لازالة اي فتات او شوائب ثم نضعه في صحن التقديم
مع جعل وجه الكيكة لاسفل ووضع اوراق على الصحن من الجوانب لكي لا يتسخ وليسهل نزعها عند الانتهاء من العمل على الكيكة
ممكن بدل الحشو بالكريمة تكون بالمربى او الاثنتين معا
ثم نضعها على الكيكة الاخرى
في الطبقة الثانية في فرد الكريمة ان تكون لدينا اداة نفس السكين ولكن مسطحة كما في الصورة
(تعطي شكلا ارتب لفرد الكيك )
وبالملعقة حاولى ان تجعلي لكريمة كقمم
الشكل البسيط وانتي
اضيفي عليه مثلا فواكه او مبشور الشكولاته او حبيبات الحلويات لتزيين
الكيك انت وخيالك لان الخطوة الاخيرة هي الاسهل
او ادهني الوجه بالفراولة (مربى الفراولة او اي نوع تفضلينه )
بنجيب الكريم شانتيه و نضيفله شوية دقيق و معلقه صغيره نشا
عشان تدينى الشكل المتاسك الى بنشوفه فى التورت الجاهزه
يلا بينا نبدا اتكلمنا كتيــــــر
ده شكل الكريمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
بنعمل شربات الى بنسقى بيه البسبوسه والكنافه
ونمسح بيه الكيكه بفرشاه الحلويات ثم نقوم بالمسح على الاطراف لازالة اي فتات او شوائب ثم نضعه في صحن التقديم
مع جعل وجه الكيكة لاسفل ووضع اوراق على الصحن من الجوانب لكي لا يتسخ وليسهل نزعها عند الانتهاء من العمل على الكيكة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
ممكن بدل الحشو بالكريمة تكون بالمربى او الاثنتين معا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
ثم نضعها على الكيكة الاخرى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
في الطبقة الثانية في فرد الكريمة ان تكون لدينا اداة نفس السكين ولكن مسطحة كما في الصورة
(تعطي شكلا ارتب لفرد الكيك )
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
وبالملعقة حاولى ان تجعلي لكريمة كقمم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
الشكل البسيط وانتي
اضيفي عليه مثلا فواكه او مبشور الشكولاته او حبيبات الحلويات لتزيين
الكيك انت وخيالك لان الخطوة الاخيرة هي الاسهل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
او ادهني الوجه بالفراولة (مربى الفراولة او اي نوع تفضلينه )
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | أضغط هنا لتكبير الصورة لحجمها الطبيعي . |
ramy- مدير عام
-
عدد الرسائل : 429
العمر : 35
الأسم بالكامل : Ramy Raafat
عدد مسهاماتك معنا :
نقاط : 12726
تاريخ التسجيل : 25/01/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى